Medya ve Sinema-TV

Sihirbazlar Çetesi 3 filminim 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor

Kadrosunda Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman'ın yer aldığı devam filminde Dominic Sessa ve Justice Smith ve Ariana Greenblatt de kadroya eklenen yeni yıldızlar oldu.

Sihirbazlar Çetesi 3 filminim 2025 yılında vizyona girmesi bekleniyor

Atlas adlı karizmatik ve etkileyici illüzyonistin liderlik ettiği, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan Four Horsemen (Dört Sivari / Dört Atlı)  çetesinin başından geçenleri konu alan film serisinde, sıradışı ekip,   üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyordu. 

Senaryo kadar oyuncuların performansları da setircileri etkiledi ve film kıs zamanda Hollywold filmleri arasında kendisine özel bir kulvar açmayı başardı.

75 milyon dolarlık bütçe ile çekilen İlk Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) filmi 2013 yılında Louis Leterrier imzası ile vizyona girmiş ve 351 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edince,  2016’da 90 milyon dolar bütçe ile ikincisi çekilmişti. Yönetmen koltuğuna Jon M. Chu'nun yer aldığı Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2 ) filmi 334 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Bu başarı üzerine 2020 yılında Sihirbazlar Çetesi 3 (Now You See Me 3) filminin devamı çekileceği açıklandı, 2022’de yönetmen koltuğunda Zombieland ve Venom filmleri ile tanınan Ruben Fleischer’ın oturacağı belli oldu ve geçtiğimiz günlerde de Now You See Me 3 filminim senaryo yazım sürecinin  noktalandığı bilgisi verildi. Şimdi gözler filmin aşamasında. 

SİHİRBAZLAR ÇETESİ 3 FİLMİNE ANA KADROYA YENİ YILDIZLAR EKLENDİ

“Sihirbazlar Çetesi 3” filminin devam filminde, serinin ana kadrosu dışında, Dominic Sessa ve Justice Smith’in yanı sıra Ariana Greenblatt gibi yeni yıldızlaron rol alacağı ortaya çıktı.

Orijinal kadrodan Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman gibi tanıdık yüzlerin de ekipte bulunması bekleniyor. Bu usta oyuncuların filmdeki rolleriyle, önceki serilerde olduğu gibi bir kez daha seyircilerin beğenisini kazanmaları hedefleniyor.

Film, Alexander Payne imzalı, Oscar adayı “The Holdovers” ve “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” gibi önemli yapımlarda boy gösteren Dominic Sessa’nın liderliğindeki bir ekip tarafından yönetilecek. Sessa’nın yeteneği ve deneyimiyle, “Sihirbazlar Çetesi 3” filminin başarılı olması için olumlu katkı sağlaması beklenmekte.

Yaptığı işlerle ön planda olarak kariyerinin zirvesine doğru emin adımlarla ilerleyen, “Barbie” filmindeki başarılı performansıyla tanınan genç yetenek Ariana Greenblatt ile, şimdi de “Sihirbazlar Çetesi 3” filmi için önemli bir rol üstlenmesi adına anlaşılmış durumda.,,

NOW YOU SEE ME 3 FİLMİNİN SENARİSTLERİ

Filmin senaryosu, Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie gibi tecrübeli yazarlar tarafından kaleme alınmış. Bu isimlerin, “Sihirbazlar Çetesi” evrenine yeni ve farklı bir soluk getirmesi bekleniyor.

Devam filminin içeriği hakkında henüz detaylar paylaşılmış değil ancak yeni yapım, tekrar sihirbazların ve çekişmeli Dört Atlı’nın dünyasına dalmaya hazırlanıyor. Seyircilere yeni nesil sihirbazlarla tanışma fırsatı sunacak gibi yorumlar yapılıyor.

Now You See Me 3 kadrosunda yer alan Jesse Eisenberg, serinin üçüncü filminin senaryosunu okuduğunu belirterek çekimlerin bu yıl içinde başlayacağını müjdelemişti..

Filmde  J. Daniel Atlas karakterini canlandıran Jesse Eisenberg " serinin devam filminin senaryoyu okudum. Bu filmde en sevdiğim şey filmin zekâyı yüceltmesi ve şiddet içermeden de heyecan verici olmayı başarması. Bir Hollywood yapımı filmde, şiddetten ziyade takım çalışması ve zekâya dayalı başarı öyküsü oldukça nadir görülür.”Now You See Me veya bizim aramızdaki adı ile Now You 3 Me’nin yeni senaryosunu okurken, hepsi  dâhi olan karakterlerin daha muzip olacaklarını gördüm. Çünkü senaryodaki birçok eğlenceli plan doğaçlamaya son derece açık" dedi.

Now You See Me 3 filmin içeriğine dair herhangi bir sızdırma şimdiye kadar yok.

Devam filminin konusuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor ancak İlk iki filmde olduğu gibi akıllara seza soygunlar, seyirciye "hadi canım sen de" derdirtecek illüzyonlar ve doğal olarak çeteyi köşeye kıstırmak için olağanüstü çaba sarf eden FBI ajanları olacak.

Merakla  beklenen üçüncü hikâye, bir kez daha illüzyonistlerin ve Dört Atlı olarak bilinen çekişmeli ve sinsi dörtlünün dünyasına girecek ve izleyicileri yeni nesil sihirbazlarla tanıştıracak.

Filmin ne zaman çekileceği merak konusu ama çekimlerinin 2024 yılında bitirilip, 2025 yılında vizyona girmesinin planlandığı belirtiliyor.

Yorumlar